ALKUOPETUKSEN OPETTAJAIN LIITTO ry:n KESÄKURSSIT VERKOSSA

Teatteri-improvisaatiota verkossa

Tässä improvisaation etätyöpajassa esitellään erilaisia tapoja harjoittaa improvisaatioteatteria verkkoyhteydellä. Työpajassa käydään läpi erilaisia sovelluksia lämmittely- ja improvisaatioharjoitteista, tutkitaan teknisiä mahdollisuuksia luoda yhteys toisiin ja reagoida hetkessä internetin välityksellä sekä improvisoidaan kohtauksia zoom-sovelluksessa.

Improvisaatioteatteri perustuu hetkessä elämiseen. Ikään kuin tyhjästä, ilman käsikirjoitusta, syntyy tarina joka on olemassa vain hetken. Tämä ei kuitenkaan synny tyhjästä, vaan perustuu harjoittelemiselle; muun muassa yhteyden luominen toisiin, molemminpuolinen arvostus ja aktiivinen kuuntelu mahdollistavat yhteistyön erittäin syvällisellä ja korkealla tasolla, joka näyttäytyy improvisoituina tarinoina ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa.

Päivän aikana teemme helppoja,mukavia ja kiinnostavia harjoituksia, kokeilemme erilaisten improvisoitujen kohtausten tekemistä verkossa ja saamme nauraa paljon yhdessä.

Edellytykset: Tarvitset rauhallisen paikan jossa ei ole muita ihmisiä tai eläimiä sekä tietokoneen jossa ladattuna zoom-sovellus (verkkoselaimen kautta voi myös osallistua, mutta kaikki toiminnot eivät ole käytössä).

Työpajan ohjaaja: Kaisa Kokko-Palmer, Impro Helsinki (KM, improvisoija, vuorovaikutuskouluttaja) www.improhelsinki.com Kaisa Kokko-Palmer on improvisaatiokouluttaja, joka uskoo improvisaation voimaan muuttaa maailmaa. Lisää Kaisasta: https://kaisakokko.webnode.fi/