Alkuopetuksen Opettajain Liitto ry

Nykyiset jäsenet

Seuraavan vuoden jäsenmaksu tulee maksettavaksi tammikuussa. Jäsenmaksu kannattaa maksaa eräpäivään mennessä, jolloin varmistaa, että saa Alkuopetus-lehden ajallaan.

 

Tavallisimmat kysymykset

1.  En ole saanut Alkuopetus-lehteä. Mistä se voi johtua?
Tarkista, oletko maksanut jäsenmaksun viimeistään eräpäivänä. Ovathan osoitetietosi ajan tasalla? Osoiterekisteri muodostuu jäsenmaksutiedostosta. Myöhässä tulevat maksut odottavat seuraavaa postituserää lehdissä. Voit olla yhteydessä tarvittaessa myös liiton hallituksen jäseneen,Seija Ek'iin, seija_ek(a)hotmail.com 

2.  Osoitetietoni ovat muuttuneet. Mihin ilmoitan muuttuneet tiedot?
Jäsenrekisteriin. Muutokset jäsentietoihin alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen seija_ek(a)hotmail.com.

Tervetuloa uudet jäsenet!

Liiton jäseneksi voivat liittyä esi- ja alkuopetuksessa työskentelevät tai muuten liiton edustamasta alasta kiinnostuneet tai liittoa tukevat henkilöt. Myös koulu tai muu yhteisö voi liittyä jäseneksi. Tällöin ilmoitetaan jäsenilmoittautumista tehdessä myös koulun/yhteisön yhteyshenkilön nimi. Liiton jäsenmaksun maksamalla olet myös tukemassa Korpikodin ylläpitoa.

Jäsenmaksu vuonna 2018 on 32 €. Jäseneksi voi liittyä tällä lomakkeella. Muista täyttää kaikki tähdellä merkityt kohdat!

*Nimi:

*Sähköpostiosoite:

*Katuosoite:

*Postitoimipaikka:

*Valitse haluamasi toiminto:

Muita tietoja (esim. uusi osoite):